Alex Pițurcă și-a luat o mare țeapă. Ce i-au făcut două gagicuțe marelui afacerist

Alex Pițurcă și-a luat o mare țeapă. Ce i-au făcut două gagicuțe marelui afacerist

Alex Pițurcă și-a încercat norocul cu mai multe gagicuțe, serile trecute, în Loft, însă fără succes.

De distracție până târziu, în noapte, a avut parte Alex Pițurcă, serile trecute, la Loft. Paparazzii CANCAN.RO l-au surprins pe fiul fostului selecționer, Victor Pițurcă, fix când a părăsit incinta clubului. Camuflat, cu o glugă pe cap pusă, parcă, pentru a nu fi recunoscut, Piți Junior a făcut pași mici, dar siguri, către două domnișoare care i-au cam căzut cu tronc.

Cu un pahar în mână, din care mai sorbea din când în când, Alex Pițurcă n-a prea reușit să le impresioneze pe tinerele petrecărețe. Au stat, l-au ascultat, dar în final… n-a fost un răspuns favorabil pentru fiul lui Victor Pițurcă. Fetele și-au văzut de treabă. Chiar dacă el este recunoscut ca fiind un „devorator” de petreceri, dar și de femei care fac parte din „lumea bună” a Capitalei.

Iar atentarea la cele două domnișoare a venit după ce Alex Pițurcă a avut parte de o noapte zbuciumată în club. Plină cu muzică bună și alcool. Și ar fi vrut și el să aibă companie măcar la plecare.

Pentru că el, de o perioadă, nu prea mai are prezențe feminine prin preajmă. Căci Alex Pițurcă și Christina Ich, mama fiului său, au luat-o pe drumuri diferite. Cu toate că n-ar fi prima oară. Relația lor a fost, de-a lungul timpului, în atenția publicului mai cu seamă din cauza separărilor și împăcărilor repetate, potrivit cancan.ro.

Comenteaza