Simona Halep l-ar fi înșelat pe Toni Iuruc! El este cel care a despărțit-o pe tenismenă de afacerist

Simona Halep l-ar fi înșelat pe Toni Iuruc! El este cel care a despărțit-o pe tenismenă de afacerist

Ruptura dintre Simona Halep și Toni Iuruc s-ar fi produs din cauza lui Patrick Mouratoglou, antrenorul tenismenei.

Ruptura dintre Simona Halep (30) și Toni Iuruc (42) a coincis cu apropierea, din punct de vedere sportiv, dintre tenismenă și Patrick Mouratoglou (52). O serie de evenimente, pe care vi le prezentăm cronologic, arată că legătura dintre celebra sportivă și antrenorul ei a dus, într-un final, la divorțul pe care PROSPORT.RO l-a anunțat, miercuri, în exclusivitate mondială.

Simona Halep a postat pe Instastory următorul: ”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”.

 Imediat după ce a ieșit din biroul avocaților, unde s-au semnat actele de divorț, Toni Iuruc a oferit primele declarații: „Am plecat pe drum separat. Nu căutați senzaționalul, că nu există, suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Deci nu căutați senzaționalul. Nu aveți ce să găsiți”

După ce a semnat divorțul, Simona Halep și-a chemat bodyguarzii, la ieșirea de la bancă 

Modul în care decurge relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou pare să fie tipic pentru un cuplu. În tenisul feminin, inclusiv în cel românesc, se întâlnesc, de altfel, situații în care relațiile foarte apropiate sunt „mascate” de un contract jucătoare-antrenor. Iar un exemplu concret ar fi Monica Niculescu, care trăiește de 15 ani cu antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, căsătorit și cu doi copii, potrivit cancan.ro.

Apropierea dintre Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, ar fi dovedită cu prisosință de exemplele Nisa, Wimbledon și Mykonos. Și asta pentru că, de-a lungul timpului, se poate observa că Simona Halep nu a „mișcat” în fața lui Patrick Mouratoglou.

 

Comenteaza