Alex Bodi s-a împăcat cu fosta iubită! Afaceristul a mers până în Mykonos ca sa își ceară iertare

Alex Bodi s-a împăcat cu fosta iubită! Afaceristul a mers până în Mykonos ca sa își ceară iertare

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat după o perioadă tumultoasă în care s-au despărțit de mai multe ori. 

Alex Bodi nu stă prea mult singur, iar de-a lungul timpului ne-am convins de acest lucru. În urmă cu doar câteva zile afaceristul vorbea în exclusivitate la Antena Stars despre despărțirea de iubită, iar atunci el spunea că au decis să meargă pe drumuri separate și că fiecare e liber să facă ce vrea.

Fosta iubită a lui Alex Bodi a plecat într-o vacanță cu fetele pe tărâmul luxului și al distracției, în Mykonos, acolo unde bineînțeles că le-a urmat și afaceristul. Seara trecută a avut loc o petrecere de zile mari la care, evident, Alex Bodi și tânăra nu au lipsit.

Aceștia au fost foarte apropiați și chiar s-au lăsat filmați în ipostaze tandre de către o prietenă de-a tinerei de care afaceristul e îndrăgostit. Cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat și nu au putut sta deloc departe unul de altul. Așadar, nu mai e loc de niciun semn de întrebare cu privire la relația lor, acum totul este clar că aceștia s-au împăcat și că le e bine împreună.

Fără a da prea multe detalii, Alex Bodi spunea la Antena Stars săptămâna trecută că au plecat împreună cu partenera într-o altă vacanță în Mykonos, dar s-au întors separat. Despărțirea a avut loc atunci tot pe insula din Grecia, dar iată că acum tot acolo s-au și împăcat.

”Nu știe unde e. Nu ne-am urmărit niciodată. Da, ne-am întors, dar am mers fiecare separat. Nu mai e cazul, nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu-mi doresc să elimin sentimente.'', a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars, în urmă cu câteva zile, potrivit spynews.ro.

Comenteaza