Irinel Columbeanu s-a împăcat cu Monica Gabor? Afaceristul se mută în America definitiv cu Monica și Irina...

Irinel Columbeanu s-a împăcat cu Monica Gabor? Afaceristul se mută în America definitiv cu Monica și Irina...

Irinel Columbeanu va merge cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în Statele Unite, pentru a se întâlni cu fiica sa.

Se pare că acest lucru se va întâmpla chiar cu prilejul sărbătorilor de iarnă, atunci când omul de afaceri va merge într-o vizită în America. Cum își descrie fosta soție, pe Monica Gabor, ce spune despre ea, cât de mult își iubește fiica, de câte ori și-a visat tatăl de când a plecat dar și ce fel de femeie și-ar dori pentru el de acum încolo, Irinel Columbeanu a acordat pentru Ciao.ro cel mai sincer interviu!

De când nu ați mai văzut-o pe Irina și ce sentimente vă încearcă?

Din data de 3 iulie 2018, ora 04:38, la aeroport înainte să decoleze spre America. Sentimente de dor, emoție și nostalgie mă încearcă.

Sărbătorile de iarnă vă vor găsi în America! Veți petrece cu Irina și Monica și o să locuiți cu ele! Cum credeți că o să fie? Vă va încerca o ușoară nostalgie?

Toate acestea sunt amănunte pe care urmează să le clarific din timp cu familia Irinei, la fel cum a fost acum 5 ani, când le-am vizitat în decembrie 2017.

Ce înseamnă pentru dumneavoastră această revedere?

Sper să se dovedească a fi o confirmare a intuiției mele privind soarta Irinei și o încununare a principiilor mele în viață.

Cât timp rămâneți în America?

Nu am abordat încă acest subiect cu Monica.

Vă gândiți să rămâneți acolo o perioadă mai lungă, poate chiar să vă mutați în State pentru a fi mai aproape de Irina și să începeți chiar o afacere acolo?

Cum va da Dumnezeu. Pe mine unul America nu mă atrage pe termen lung, dar nu sunt singur în barca vieții.

Comenteaza