COVE, răzbunare maximă după ce a fost dat afară de la „Vorbește Lumea”. Unde s-a angajat prezentatorul

COVE, răzbunare maximă după ce a fost dat afară de la „Vorbește Lumea”. Unde s-a angajat prezentatorul
| Foto: playtech.ro

După 6 ani în care a fost în fiecare dimineață pe micile ecrane la „Vorbește Lumea”, Cove anunța despărțirea de post.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Dar, se pare că lucrurile nu se opresc aici pentru celebrul moderator. Cu atât mai mult, cu cât ar putea deveni o a doua lovitură puternică dată postului din Pache, după plecarea Andreei Godeanu.

În urmă cu câteva zile fanii celebrei emisiuni „Vorbește Lumea” aveau parte de două vești, una bună și una rea. Cea bună era revenirea Adelei Popescu, după nașterea celui de-al treilea copil. Vestea rea a fost o adevărată bombă. Cove anunța pe contul său de Facebook despărțirea de post și încetarea colaborării. Anunțul, unul șocant, a lăsat multă lume cu mari semne de întrebare.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, scria Cove pe Facebook.

La momentul anunțului Cove nu a dat niciun alt detaliu și despre motivele reale din spatele acestei despărțiri. Acest aspect a rămas învăluit în mister până astăzi. Conform colegilor de la PaginadeMedia.ro, Cove dă lovitura de grație postului din Pache Protopopescu.

Publicația amintită spune despre Gabriel Coveșanu că a bătut palma cu Prima TV. Cove va fi realizatorul unui nou sezon al emisiunii „Flash Monden”, alături de Diana Bart. Conform producătorilor, emisiunea vine cu un nou sezon din 13 septembrie, de la ora 19:30, de luni până duminică, la aceeași oră.

Plecarea lui Cove la Prima TV, precum și plecarea celui mai experimentat producător TV, Andrea Godeanu, ar putea fi semnele unor probleme în sânul postului. Pentru moment cei din PRO TV nu au comentat informațiile.

Rămâne să vedem care vor fi comentariile pe marginea acestui nou proiect, din partea celebrului moderator Gabriel Coveșanu. Reamintim faptul că moderatorul a plecat din Pro TV după 6 ani de colaborare în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, potrivit playtech.ro.

Comenteaza