Situație ireală! Carmen Grebenișan a primit mai mulți bani de la PRO TV decât Dan Ursa! Cum s-a întâmplat asta?

Situație ireală! Carmen Grebenișan a primit mai mulți bani de la PRO TV decât Dan Ursa! Cum s-a întâmplat asta?
| Foto: cancan.ro

Pe data de 24 mai a avut loc marea finală de la Survivor România 2023. Dan Ursa a fost ales câștigătorul acestui sezon.

În marea finală de la Survivor România 2023, doar 3 concurenți au putut ajunge: Andrei Krișan, Dan Ursa și Carmen Grebenișan. După lungi confruntări, pe care CANCAN.RO vi le-a prezentat în timp real, dorințele fanilor de acasă și presupuse „manevre”, agentul de vânzări a reușit să câștige, primind premiul de 100.000 de euro.

Pe de altă parte, Carmen Grebenișan, care a fost acuzată că ar fi fost favorizată de către producătorii din Pro TV, a intrat în cursă de la început, pe data de 9 ianuarie. Drept urmare, a rezistat în Republica Dominicană timp de 20 de săptămâni, respectiv până pe 24 mai. Potrivit informațiilor apărute în presă, creatoarea de conținut din mediul online ar fi fost remunerată cu 5.000 de euro pe săptămână.

La un calcul simplu, 5.000 de euro înmulțit cu 20 de săptămâni, rezultă că vedeta a primit nu mai puțin de 100.000 de euro pentru participare! Culmea este că, deși a câștigat Survivor 2023 și a încasat 100.000 de euro, Dan Ursa nu rămâne cu suma întreagă. După taxe și impozite, va pierde câteva mii de euro, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza