Lidia Buble, răzbunare de zile mari pe Răzvan Simion, fostul ei iubit: „I-am dat peste spate de i-au pârâit vertebrele!”

Lidia Buble, răzbunare de zile mari pe Răzvan Simion, fostul ei iubit: „I-am dat peste spate de i-au pârâit vertebrele!”

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o relație frumoasă care, însă, nu s-a încheiat în cel mai plăcut mod.

Episodul de-a dreptul insolit trăit de Lidia și Răzvan a fost la filmările pentru clipul piesei „Sub apă”. Hit-ul de un real succes a beneficiat și de imagini pe măsură.

Actorii și-au dat silința, până când Lidia Buble a scăpat de sub control bâta de baseball cu care trebuia să spargă un obiect de mobilier. Instrumentul de lovire s-a proptit direct pe spatele lui Răzvan, lăsând urme adânci, potrivit cancan.ro.

CANCAN EXCLUSIV: Clipul piesei „Sub apă” este filmat, evident, subacvatic. Nu ți-a fost oarecum teamă? Care este cea mai mare fobie a Lidiei Buble?

Lidia Buble: Cea mai mare fobie a mea sunt goangele. Tot ce e goangă, zburătoare, târâtoare, nu contează. Dar trebuie să recunosc că până la filmările clipului „Sub apă”, nu puteam să stau sub apă cu ochii deschiși, fără mână la nas. Trebuia să îmi pun ochelarii și să mă țin de nas, ceea ce în clip nu puteam să fac. Trebuia să fiu expresivă, să joc, să mă cred sirenă în videoclip. Și înainte cu două zile de filmările clipului m-a sunat regizorul și mi-a zis «ai două ore la dispoziție în care să înveți să respiri cu tub de oxigen sub apă și să stai fără mână la nas, să îți calmezi piticii de pe creier, că totul o să fie bine».

Și în alea două ore atât de tare m-am ambiționat, că am zis «nu există, ce, eu sunt mai proastă, copiii de trei ani stau sub apă și eu nu pot să stau?». M-am ambiționat, am stat două zile la acel videoclip, prima parte am filmat-o undeva, într-o hală, în București. Și sub apă undeva lângă București, într-un bazin cu o apă specială, care cumva nu îți afecta ochii. Cert este că am filmat vreo opt ore, când s-au terminat filmările am ieșit din apă și am zis «eu am orbit, eu nu mai văd nimic».

Comenteaza