Copil de 10 ani, sfâșiat de câini pe marginea drumului! Minorul este în comă profundă! Cum a fost găsit

Copil de 10 ani, sfâșiat de câini pe marginea drumului! Minorul este în comă profundă! Cum a fost găsit

 Un copil de 10 ani din Botoșani a fost atacat de mai mulți câini pe marginea străzii.

Un copil de 10 ani a fost atacat de câini la periferia orașului, Băiatul a fost văzut de niște trecători pe marginea drumului, iar medicii au constat că are răni grave. Victima este în comă profundă, după ce a fost mușcat de trei câini.

Copilul de 10 ani este în comă profundă, după ce a fost mușcat de câini

La nici o lună distanță de când Ana Oros, femeia care a fost găsită fără viață în zona Lacul Morii, după ce a mușcată de câini, a avut loc o altă tragedie.

Un copil din Botoșani a fost găsit pe marginea drumului cu răni grave, după ce a fost atacat de trei câini la periferia orașului.

Băiatul este internat la spitalul din Botoșani și este în comă profundă. Medicii spun că micuțul are răni grave pe cap și corp, fiind intubat și ventilat mecanic.

Autoritățile l-au identificat pe proprietarul unuia dintre câini
Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar până în acest moment, se știe doar cui aparține unul dintre câini, fiind vorba de un bărbat de 44 ani din județul Botoșani.

„La data de 19 februarie 2023, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au fost sesizaţi, prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoşani, pe marginea părţii carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, ar fi fost atacat de 3 câini”, au explicat reprezentanții IPJ Botoșani, într-un comunicat de presă, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 
 

Comenteaza