Vedetă de la Vocea României, în comă! O boală gravă o macină pe interior: „Medicul mi-a mai dat 5 ani de trăit...”

Vedetă de la Vocea României, în comă! O boală gravă o macină pe interior: „Medicul mi-a mai dat 5 ani de trăit...”
| Foto: cancan.ro

O vedetă de la Vocea României, care a participat în concursul muzical, a intrat în comă subit după ce suferea de o boală gravă fără să știe.

S-a prăbușit din picioare, neștiind ce boală o macină pe interior. A început să se simtă rău, după ce a susținut un moment artistic în cadrul unui concert.

Atunci, artista pusese starea de rău pe seama oboselii, însă, odată ajunsă la unitatea medicală, a aflat că avea o tumoră de 9 centimetri, pe lobul stâng. Vedeta de la Vocea României fost operată imediat. Iată detaliile mai jos, în articol.

Ana Mardare, fostă participantă de la Vocea României, a trecut printr-o situație medicală gravă. În anul 2016, vedeta de la Vocea României a intrat subit în comă. După ce a susținut un moment artistic, a început să acuze stări de rău. Începuse să nu mai vadă bine. A pus totul pe fondul oboselii, refuzând să meargă la spital. Însă, în jurul orei 06:00 dimineața, începuse să aibă convulsii.

Artistul Tudy Zaharescu a fost cel care a sunat la ambulanță. Iar, odată ce echipajul medical a preluat-o pe artistă, pentru a o duce către unitatea medicală, starea de sănătate i s-a agravat. Intrase în comă. Medicii au descoperit, în urma unui RMN, că are o tumoră de 9 centimetri pe lobul stâng. A necesitat o operație imediată.

„S-a întâmplat brusc, pentru că nu a avut niciun simptom. S-a întâmplat pur şi simplu. La 6 dimineaţa a avut convulsii, a intrat in comă şi a descoperit după RMN că are o tumoră de 9 centimetri, pe lobul stâng. Este cât o portocală şi trebuie operată. A ieşit din comă, dar nu ştie că are cancer”, declara, atunci, Nidia Moculescu. Cele două se cunosc de peste un deceniu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza