Veste cumplită primită de Jador. Familia lui este îndurerată: „E pe moarte, în comă, din păcate”

Veste cumplită primită de Jador. Familia lui este îndurerată: „E pe moarte, în comă, din păcate”
| Foto: wowbiz.ro

Jador a făcut un anunț trist, în mediul online, spunând că o persoană dragă lui se află în stare gravă la spital.
 

Jador nu trece deloc printr-o perioadă bună! După ce în urmă cu câteva săptămâni ajungea la spital, anunțându-i pe fanii săi că se confruntă cu probleme de sănătate, spunându-le că va fi nevoit chiar să se renunța la cariera muzicală, acum, cântărețul a mai primit o veste tristă.

Din nefericire, bunica artistului a ajuns la Spitalul Militar, fiind în stare gravă. Jador spune că femeia este în comă hepatică și, mai mult decât atât, familia nu a primit deloc vești bune privind starea de sănătate a acesteia.

Totuși, atât cântărețul, cât și întreaga familie încearcă să privească cu optimism întreaga situație și speră că totul va fi bine.

”Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(...) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.

(...) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină.”, a dezvăluit Jador.

”O să mă las în decembrie de cântat! Mă las atunci, mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea. Un depozit de materiale de construcții în Bacău. Mă las pentru că e vorba de sănătate, să văd ce spune doctorul în decembrie.

Acum, cu sănătatea sunt mai bine, dar mai am momente și momente… Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta!”, a spus Jador, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza