Doina Teodoru a devenit mamă? Primele imagini cu iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a devenit mamă? Primele imagini cu iubita lui Cătălin Scărlătescu

 Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, este mamă de fetiță într-un nou serial difuzat pe Antena 1.

Doina Teodoru va apărea într-un nou serial, intitulat „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, o adaptare după producția turcească „Room 609”. Vedeta a participat la castinguri și a primit vestea cea mare la scurt timp: a câștigat un rol în proiect.

Pe contul de instagram al Doinei Teodoru au apărut câteva imagini în care actrița este alături de Iulia Barbu, unul dintre copiii care fac parte din distribuția serialului care va fi difuzat, în viitor, de Antena 1, după cum scrie CANCAN.RO.

Potrivit informațiilor apărute până acum, Doina Teodoru va interpreta rolul unei tinere care a făcut rapid trecerea de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie.

„M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea să pară.

La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie, dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj «cărnos», cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericită”, spunea Doina Teodoru.

Comenteaza