Reacția ispitei Romeo Vasiloni, la vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil! A aflat totul de la televizor: ”Cum își...”

Reacția ispitei Romeo Vasiloni, la vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil! A aflat totul de la televizor: ”Cum își...”

Romeo Vasiloni și Ema Oprișan de la Insula Iubirii au rămas doar la stadiul de prieteni, în ciuda faptului că între ei s-a format o conexiune.

Încă de la început, ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii a avut o atracție pentru Ema Oprișan, concurenta care a venit pe insulă pentru a-și testa dragostea dintre ea și Răzvan Kovacs. Cu toate că a încercat să o ispitească, Ema Oprișan s-a ținut tare până în momentul în care a aflat că partenerul ei a căzut în ispită pe cealaltă insulă.

Atunci, ea a decis să pună punct relației cu Răzvan Kovacs și părea să-i dea șanse lui Romeo să se apropie mai mult de ea, însă nu la fel cum a procedat și Răzvan cu ispita Daria pe cealaltă insulă.

La bonfire-ul final, atunci când Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au întâlnit, cei doi au decis să plece separat în România și în continuare să fie despărțiți, dar ajunși în țară și-au mai dat o șansă la iubire, dar au surprins pe toată lumea când au anunțat că vor avea și un copil și că s-au și căsătorit între timp.

Surprins a fost și Romeo Vasiloni, care în exclusivitate pentru Spynews.ro, ne-a mărturisit că a aflat chiar de la televizor că cea cu care spera să aibă o relație, urmează să devină mamă și că e măritată cu cel de care se despărțise. Nu se aștepta ca Ema să-i mai dea vreo șansă lui Răzvan.

”Am fost surprins, foarte surprins, eu văzusem o Ema care s-a schimbat și care nu mai voia să-l accepte pe Răzvan. Ulterior nu știu ce s-a întâmplat, probabil că a convins-o din nou că s-a schimbat, sincer nu știu, nu vreau să comentez asta, e fix alegerea ei, fiecare cum își așterne așa doarme (...) Eu am aflat că ea și Răzvan s-au împăcat în urmă cu două seri, în emisiune, nu știam că s-au împăcat pentru că nu am fost curios să întreb ce face, care mai e viața ei, dacă s-au împăcat sau nu, o întrebam dacă e bine, dacă e ok. Se zvonea că s-ar fi împăcat, dar nu am întrebat”, a spus Romeo Vasiloni pentru Spynews.ro.

Comenteaza