Constantin Enceanu trebuie să se opereze de urgență! Artistul este în stare critică...

Constantin Enceanu trebuie să se opereze de urgență! Artistul este în stare critică...

Constantin Enceanu urmează să fie operat peste câteva zile, la începutul lunii noiembrie.
 

Constantin Enceanu este de departe unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră. Vedeta a cucerit generații întregi cu muzica sa.

Din păcate, aceasta perioadă este una dificilă pentru artist, și asta pentru că problemele de sănătate nu par să-i dea pace, chiar dacă vedeta a sperat să scape de acestea.

Constantin Enceanu a fost cel care a vorbit deschis despre intervenția chirurgicală prin care urmează să treacă. Cântărețul a dezvăluit acest lucru în momentul în care a motivat de ce nu va lua parte la concertul in memoriam Petrică Mîțu Stoian, de la Sala Palatului.

Spectacolul este programat pentru ziua de 7 noiembrie.

Din păcate însă, artistul trebuie să fie în acele momente sub supravegherea medicilor, pentru că a amânat de aproape un an să apeleze la ajutor specializat pentru problema sa. 

La începutul lunii noiembrie, Constantin Enceanu urmează să fie operat la genunchi, pentru a scăpa definitv de problemele care nu-i dau pace.

„Eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi.

Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa, nu o mai rezolvam niciodată.”, a dezvăluit cunoscutul interpret.

Constantin Enceanu și petrică Mîțu Stoian au fost prieteni foarte buni, așa că marele cântăreț regretă enorm că nu-i poate aduce un omagiu artistului, așa cum fac alte nume sonore din industria muzicală românească. Vedeta spune că a discutat cu organizatorii evenimentului încă din momentul în care aceștia i-au propus să concerteze. Artistul le-a spus acestora că nu mai poate amâna intervenția chirurgicală, pe care o avea deja programată, și cu părere de rău a fost nevoit să refuze invitația de a lua parte la momentul de la Sala Palatului, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza