Connect-R recunoaște că a consumat droguri: “Showbiz-ul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi”

Connect-R recunoaște că a consumat droguri: “Showbiz-ul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi”
| Foto: playtech.ro

Connect-R a recunoscut că a avut probleme cu depresia și că viața lui a fost zdruncinată. Acum el spune că și-a întors privirea către Hristos.

Connect-R a plecat de jos. A fost și prinț, și cerșetor așa cum spun versurile uneia dintre piesele sale, a cunoscut și strălucirea, dar și părțile întunecate ale celebrității și mărturisește că, în momentul în care a ajuns consumator de substanțe interzise, s-a trezit direct în prăpastie.

“Când mi-am băgat nasul în prafuri, a fost o vreme în care nu mai înțelegeam nimic din viața mea, un haos total. Eram cel puțin regele lumii și când mai veneau și substanțele alea nenorocite, gata, nu te mai înțelegeai cu mine. Mi-am dat seama, după ce le-am lăsat….

Băieții de pe lângă mine, probabil fiindu-le teamă să contrazică, era niște mici yes-ări, și, după ce le-am lăsat, mi-a spus spus un coleg: ‘îți mulțumesc mult că stai să mă asculți!’ Nu mai eram atent cu aproapele meu și asta face succesul. Practic, showbiz-ul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi.

Am avut un noroc, m-a făcut Dumnezeu ipohondru! Când am simțit că am palpitații și am văzut că slăbesc și că cearcănele nu mai trec, am zis: ‘bă, poate mor’. Eram foarte nervos, e jale acolo. Pot să spun că am trecut prin treaba asta și e bine să fiți înțelepții care învață din greșelile altora.

Cum spunea și părintele Bartolomeu: ‘e bine să fii curios, e foarte bine, dar nu atât de curios încât să bagi mâna într-un cuib de vipere, să te nenorocești!’ Deci nu recomand asta! Nu e de încercat! Never!”, i-a dezvăluit Connect-R lui Damian Drăghici.

Artistul a povestit că, atunci când fiica sa, Maya, s-a aflat la un pas de moarte, toate fricile care au pus stăpânire pe  sufletul și mintea lui l-au aruncat în ghearele depresiei.

“Înclin să cred că nu mai am frici! Toate fricile astea se înrădăcinează în frica de moarte, când nu știi că ești fără de început și fără de sfârșit, ai frici de orice. Când am avut și necazul cu fiica mea, am realizat cât de fragilă e treaba asta cu viața și cum într-o secundă te poți nenoroci.

S-a îmbolnăvit după un vaccin, la un an. Pe fondul unei otite, după ce i s-a făcut vaccinul, i-a scăzut imunitatea aproape de zero. Era intubată, ne-a nenorocit. Atunci a început momentul meu de depresie. Până atunci eram un munte de om, era imposbil să mă clintești, și a venit copila asta, Maya, să îmi arate în ce iluzie trăiesc eu. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat.

Am fost la psihologi, nu am reușit mare lucru. Totuși, rugăciunile și Hristos cred că m-au scos de acolo. Dar tot au continuat până mai acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat. Atunci au dispărut toate fricile. Postul și rugăciunea au făcut primii pași în vindecarea mea, după care a fost înțelegerea asta mai marem, ieșită din orice cutie, și anume că totul este trecător, mai puțin noi.”, mărturisește Connect-R, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza