Un băiețel de doi ani a murit în urma unei supradoze de hașiș. Cine l-a drogat

Un băiețel de doi ani a murit în urma unei supradoze de hașiș. Cine l-a drogat

Un băiețel de doi ani din Veneto, Italia, a murit în urma unei supradoze de hașiș

Tragedia a avut loc pe 28 iulie, însă rezultatul testelor toxicologice a fost anunțat acum. În ziua respectivă, copilul a rămas în grija tatălui, mama aflându-se la serviciu.

Tatăl copilului, Diego Feltrin, în vârstă de 43 de ani, a fost pus sub acuzare pentru omor din culpă, relatază publicația italiană La Stampa.

Anchetatorii au stabilit încă de la început că băiețelul era intoxicat cu droguri, însă nu s-a știut până acum dacă acestea i-au provocat moartea. Poliția suspectează că tatăl avea droguri în casă, iar băiețelul le-a găsit și le-a mâncat.

Inițial, tatăl a fost chemat de carabinieri pentru un test al firului de păr, pentru a face legătura între drogul găsit la copil și substanțele pe care le-ar fi consumat acesta.

Suspiciunile anchetatorilor au crescut după ce bărbatul s-a prezentat la laborator tuns chel. În plus, mama copilului a refuzat să meargă să facă teste, motivând că nu are calitatea de suspect, decizie care a ridicat și mai multe suspiciuni.

Copilul a fost dus la spital în jurul prânzului, după ce adormise și nu s-a mai trezit. Avea ritmul cardiac foarte scăzut, iar seara a decedat.

Tatăl său le-a declarat atunci carabinierilor chemați de medici că micuțul ”a ingerat o substanță ciudată în parcul de lângă casă”, în timpul plimbării de prânz. În urma cercetărilor făcute în parc, criminaliștii nu au descoperit însă nimic suspect.

Ulterior, în timpul perchezițiilor făcute la locuința familiei, au găsit hașiș. Urme din acest drog au fost descoperite și într-o cană aflată pe noptiera de lângă patul copilului.

Acum, poliția supectează că băiețelul a găsit drogurile în casă și le-a înghițit. Ancheta în acest caz este în curs de desfășurare.

Comenteaza