Ana Morodan spune adevărul despre incidentul în care a fost implicată. Ce a consumat vedeta

Ana Morodan spune adevărul despre incidentul în care a fost implicată. Ce a consumat vedeta
| Foto: fanatik.ro

Ana Morodan a decis să vorbească public despre incidentul cu mașina pe care l-a avut în centrul Capitalei.

Ana Morodan a avut probleme cu legea în luna martie a anului acesta. „Contesa Digitală” a fost prinsă de către polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

În mediul online și nu numai, s-a iscat o întreagă controversă în jurul acestui subiect, însă recent Ana Morodan a decis să discute despre incident.

„Contesa digitală” a recunoscut faptul că acțiunile sale au fost greșite, deoarece putea să pună viața cuiva în pericol. Urmările ar fi putut să fie tragice.

Însă, vedeta spune că oamenii au reacționat tocmai pentru că este o personalitate publică. 

„Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu? Da, este corect.

S-ar fi întâmplat ceva nașpa. Dat nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam.

Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă(...). Nu mi-a ieșit niciun fel de drog.”, a spus vedeta în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Comenteaza