Informația momentului în showbiz despre Dan Bittman. Medicii i-au dat un diagnostic greu: „Sunt în...”

Informația momentului în showbiz despre Dan Bittman. Medicii i-au dat un diagnostic greu: „Sunt în...”

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, se simte rău și după ce a fost la control, a primit o veste grea din partea medicilor.

Este informația momentului în showbiz-ul românesc despre solistul trupei Holograf, Dan Bittman. Artistul a primit o veste foarte grea din partea medicilor. Ce se întâmplă cu el în aceste momente.

Informația momentului în showbiz despre Dan Bittman. Medicii i-au dat o veste grea

Dan Bittman se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate, după ce artistul a suferit o operație pe carotidă, în urmă cu mai mulți ani. Această operație a avut loc într-o clinică din Viena, iar după operația suferită a avut probleme cu vocea, motiv pentru care a spus trupei Holograf să caute alt solist.
 
La scurt timp după ce și-a anunțat trupa că se retrage, solistul trupei Holograf a primit de la un doctor o pastilă care l-a ajutat să revină pe scenă. Acum, artistul se confruntă cu noi probleme de sănătate și a luat o pauză vocală, după ce a întâmpinat probleme cu vocea.

„Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală”, a mărturisit Dan Bittman pentru Viva.ro.
Solistul trupei Holograf a fost operat pe carotidă

În anul 2012, Dan Bittman a fost operat pe carotidă într-o clinică din Viena. Pe atunci, solistul trupei Holograf a avut probleme mari și a rămas fără voce, motiv pentru care a vrut să se retragă.

În acea vreme, un doctor i-a recomandat o pastilă care l-a făcut bine, iar pe atunci a costat doar 16 lei, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 

Comenteaza