EXCLUSIV - Informații despre drogul cristal care a ucis-o pe tânăra de 16 ani la Neamț. Cine i l-a dat

EXCLUSIV - Informații despre drogul cristal care a ucis-o pe tânăra de 16 ani la Neamț. Cine i l-a dat

Evenimentul de luni, când o fată de 16 ani din Neamț a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Luni, minora a decedat după o hemoragie genitală care a survenit în casa amicului din Neamţ.  

La necropsie, legiştii au descoperit droguri în sânge fetei. Se pare că este vorba despre Crystal, un drog sintetic. În raportul medicilor legişti a fost trecută drept cauză a morţii o ruptură vaginală, plus o intoxicaţie cu metacatinonă (efedronă, 2-metilamino-1-fenilpropan-1-onă), care are efecte similare celor produse de consumul de cocaină. 

Iulian Radu, psiholog și psihoterapeut a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro   despre efectele acestui drog și cât de periculos este el pentru cei care îl consumă.

”Crystal meth este unul dintre cele mai consumate droguri sintetice la nivel mondial, atrăgând consumatori din toate categoriile, în special adolescenți. Nu este un drog nou, fiind folosit încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Este drogul care îți ia senzația de foame și de sete și te ține treaz într-o stare euforică în care nu simți și nu distingi niciun fel de teamă sau pericol”, a explicat psihoterapeutul.

Tatăl fetei a declarat că nu știa de acest băiat, și că cel mai probabil se cunoșteau de pe internet. Mai mult, părintele Sharei susține că fata lui ar fi fost violată și drogată, deoarece fata lui era extrem de cuminte, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza