Informații bombă! Mama lui Vlad Pascu ar fi dus la petrecerile fiului ei droguri, spun martori din dosar

Informații bombă! Mama lui Vlad Pascu ar fi dus la petrecerile fiului ei droguri, spun martori din dosar
| Foto: digi24

Apar noi informații uluitoare din dosarul lui Vlad Pascu. Mama lui ar fi participat la petrecerile cu droguri organizate de fiul ei.

Vineri după amiază, mama lui Vlad Pascu va fi dusă la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă. Femeia a fost reținută joi seară pentru 24 de ore pentru împiedicarea înfăptuirii justiției. Ea ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar.

Mama lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT.

Miruna Pascu a fost adusă cu mandat la sediul DIICOT şi audiată mai multe ore, fiind acuzată că ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

În dosar este cercetat şi tatăl şoferului, sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La percheziţiile efectuate în locuinţa sa, anchetatorii au descoperit mai multe cartuşe.

Tatăl lui Vlad Pascu este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă, după ce acesta a intrat, joi, cu un scuter, în jurnaliştii prezenţi la DIICOT, unde bărbatul a fost audiat, anunţă Poliţia Capitalei.

"Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool ori de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative", se arată într-un comunicat al DGPMB.

Joi, tatăl lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliştii care îl aşteptau la DIICOT.

Bărbatul a fost chemat de procurori pentru a fi audiat în dosarul fiului său, iar la plecare a avut un comportament reprobabil, potrivit digi24.ro.

Comenteaza