Bucurie mare în showbiz! Ce vedetă a născut în mare secret

Bucurie mare în showbiz! Ce vedetă a născut în mare secret

Actrița Zawe Ashton a devenit mamă pentru prima dată alături de iubitul ei Tom Hiddleston.

Actrița Zawe Ashton  și Tom Hiddleston (41 de ani) au devenit părinți. Zawe Ashton a dat naștere primului ei copil, pe care îl are împreună cu actorul și producătorul Tom Hiddleston, potrivit cancan.ro.

În luna iunie a acestui an, s-a dezvăluit faptul că cei doi așteaptă primul lor copil împreună, după ce actrița și-a făcut apariția la premiera filmului său „Mr Malcom’s List”, unde, era vizibil pentru toată lumea că este însărcinată. Ulterior, Zawe a confirmat sarcina, în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue. Cei doi actori au o relație de mai mulți ani, iar în urmă cu câteva luni au avut logodna.

Potrivit unei declarații acordate de unul dintre apropiații cuplului, cei doi sunt extrem de încântați că au devenit părinți și abia așteaptă să-și ia rolurile de mamă, respectiv tată, în serios.

”Tom și Zawe adoră să fie proaspeți părinți și sunt plini de bucurie”, a declarat unul dintre apropiați, potrivit sursei menționate.

”Au avut parte de «luptele» cu care se confruntă părinții și nu dorm prea mult, dar sunt încântați”, a mai declarat acesta.

Comenteaza