Clipe de panică la Survivor România! Medicii au intervenit de urgenţă pentru Ştefania

Clipe de panică la Survivor România! Medicii au intervenit de urgenţă pentru Ştefania

Ștefania Stănilă a avut parte de momente mai puțin plăcute în cadrul competiției Survivor și a avut nevoie de intervenția medicilor. 

Sportiva nu a fost deloc mulțumită de rezultatul său și a ales să se îndepărteze atât de echipa Faimoșilor, cât și de cea a Războinicilor. Ștefania Stănilă s-a întins pe nisip și a spus că nu se simte bine. În ajutorul ei a mers Ionuț Iftimmoaie, care a încurajat-o să nu se dea bătută.

Tânăra a fost dezamăgită de rezultatul din timpul jocului pentru imunitate, motiv pentru care a ales să se retragă departe de cele două tabere. Ștefania Stănilă a avut nevoie și de intervenția medicilor, însă Ionuț Iftimoaie i-a fost alături și a sfătuit-o să nu o vadă așa adversarii: ,,Ai pierdut un meci, nu ești înfrântă”, i-a spus Ionuț Iftimoaie. 

La rândul ei, puțin confuză și din cauza faptului că nu se simțea bine, sportiva i-a răspuns: ,,Nu-i vorba de meci… E vorba și de meci, mă simt amețită.”

Ionuț Iftimoaie a încurajat-o pe Ștefania Stănilă și i-a oferit câteva sfaturi prin care a încercat să o facă să nu renunțe și să nu-și arate supărarea în fața rivalilor din echipa Războinicilor.

,,Numai că nu vreau ca adversarii să te vadă așa. Pentru că tu ești puternică și nu vreau să te vadă căzută.”, i-a mai spus Ionuț Iftimoaie, potrivit cancan.ro.

Comenteaza