Cine este soțul Dianei Șoșoacă? Bărbatul este vizat de un dosar penal de ultraj:„Ajutor! Salvarea!”

Cine este soțul Dianei Șoșoacă? Bărbatul este vizat de un dosar penal de ultraj:„Ajutor! Salvarea!”
| Foto: kanald.ro

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă s-ar i ales cu un dosar penal după ce a avut un conflict cu un reporter italian de la Rai 1.

Spectacolul ridicol și revoltător deopotrivă e pus în scenă în fața Parchetului- la scurt timp după ce soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru, a ieșit de la audieri. În buluceala de nedescris- unul dintre operatori l-a rănit ușor- dar din greșeală pe un bărbat cu camera.

„Ajutor! Salvarea!”
„Arestați-l imediat pe acel jurnalist. Rețineți-l!” 

Ulterior, individa, care a strâns în jurul ei o grămadă de susținători, a tăbărât cu o ploaie de injurii asupra reporterului Știrilor Kanal D, care doar și-a făcut meseria. A vrut să afle dacă într-adevăr senatoarea și soțul ei au sechestrat jurnaliștii italieni și apoi au agresat un polițist, cum spun anchetatorii.

„Pleacă de aici, mincinoasă și instigatoareo!”

Polițiștii au fost solicitați să intervină în urma scandalului iscat. Mai mult decât atât, Dumitru Silvestru Șoșoacă a devenit agresiv inclusiv cu agenții care au fost chemați de către reporteri, potrivit unor surse judiciare.

Dosarul este instrumentat de procurorii de la Parchetul Sectorului 1.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict.
La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4.

Citeste si: Diana Șoșoacă și-a pus botniță la gură în Parlament, după ce Marcel Ciolacu i-a cerut să poarte mască de protecție

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt.”,  se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei. 

Diana Șoșoacă a vorbit despre acuzațiile care îi sunt aduse soțului său și despre conflictul respectiv în cadrul unei transmiuni live pe contul său de Facebook, potrivit kanald.ro.

Comenteaza