Anamaria Prodan și iubitul misterios. Cine este noul bărbat din viața impresarei

Anamaria Prodan și iubitul misterios. Cine este noul bărbat din viața impresarei
| Foto: spynews.ro.

 Anamaria Prodan este mai îndrăgostită ca niciodată, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu vrea să divulge identitatea bărbatului din viața ei, însă impresara susține că se simte iubită și răsfățată, asta pentru că partenerul ei are toate calitățile necesare.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

De câteva luni, impresara și-a refăcut viața alături de un bărbat misterios, iar vedeta este cât mai discretă cu noua ei relație. Iubitul Anamariei Prodan nu este arab, așa cum s-a speculat, iar acesta are o situație financiară foarte bună și ar fi trecut printr-un divorț.

”Mama e foarte fericită, e foarte bine. În situația asta o las să-și facă viața. Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine, dar întrebările astea sunt pentru ea, nu pentru mine. Nu-mi cere sfaturi, eu da, ea nu. Nu cred că are nevoie de un sfat de la mine”, a spus Sarah Dumitrescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Comenteaza