Cine este iubitul Oanei Monea! A apărut prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima ispitei de la Insula Iubirii

Cine este iubitul Oanei Monea! A apărut prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima ispitei de la Insula Iubirii

Oana Monea, una dintre ispitele de la Insula Iubirii, se pare că și-a găsit jumătatea, aici în România.

Oana Monea a reușit să „sucească” mințile unora dintre concurenții veniți la Insula Iubirii să își testeze relațiile. Însă, ispita în vârstă de 34 de ani, originară din Constanța, a surprins pe toată lumea în momentul în care a postat pe rețelele de socializare o imagine cu un bărbat.

Mai cu seamă, o persoană a întrebat-o pe internet dacă există un bărbat care i-a cuceri inima. Atunci, Oana a postat pe Instagram o imagine pasională care vorbește de la sine. Vezi aici despre ce fotografie este vorba. Apoi, blondina a făcut o nouă postare la secțiunea InstaStory, în care apare alături de un bărbat. Urmăritorii și-au dat imediat seama că este iubitul Oanei Monea!

Ispita de la Insula Iubirii apare foarte zâmbitoare în prezența bărbatului. Nu a postat o imagine în care să se observe, în întregime, chipul bărbatului care i-a furat inima. În urmă cu ceva vreme, ispita de la Antena 1 a fost întrebată de un utilizator cum ar trebui să fie bărbatul de lângă ea. Oana a răspuns imediat, spunând că pune accent pe anumite calități. Bunătatea reprezintă una dintre calități.

Cine este iubitul Oanei Monea! A apărut prima imagine cu bărbatul care i-a furat inima ispitei de la ...

„Cum ar trebui să fie bărbatul din viața mea sau cum este… Trebuie să fie un om bun, un om bun cu mine, dar și cu oamenii din jur. Atât!”, a spus ea, potrivit cancan.ro.

Comenteaza