Veste ȘOC! Gheorghe Dincă scapă de acuzații: „S-a dat clasare....”

Veste ȘOC! Gheorghe Dincă scapă de acuzații: „S-a dat clasare....”

Judecătorii au dat o soluție în favoarea lui Gheorghe Dincă, în dosarul pentru agresiune sexuală.

Gheorghe Dincă a primit vești bune din partea magistraților. "Monstrul din Caracal", acuzat că le-a răpit, violat și omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a scăpat de dosarul în care era cercetat pentru agresiuni sexuale asupra altor trei victime.

Cazul "Caracal" a scos la iveală și alte presupuse victime ale lui Gheorghe Dincă. După ce în 2019 bărbatul a fost acuzat de răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu  și a Luizei Melencu, alte trei victime ar fi făcut plângeri de agresiune sexuală pe numele lui. Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, susține că este vorba despre o femeie pe care Dincă ar fi abuzat-o în tinerețe, o alta care l-ar fi ajutat la treburile gospodărești și o fetiță de 5 ani, care le-ar fi povestit părinților calvarul prin care a trecut, potrivit wowbiz.ro.

Se pare, însă, că autoritățile nu au putut găsi dovezi în acest caz, iar judecătorii au decis să claseze dosarul, în cele din urmă: "Dincă a fost cercetat pentru trei fapte de viol: una referitoare la o fetiță de 5 ani, una la o femeie care l-ar fi recunoscut că a violat-o în tinerețe, și la o alta pe care o chema să-i facă menajul. S-a făcut disjungere, s-a stat cu dosarul până în toamna anului 2022, după care s-a dat clasare.", a declarat Carmen Obârșanu.

Cât despre dosarul controversat, în care este cercetată dispariția celor două adolescente din Caracal, avocata familiei Melencu susține în continuare că există mai multe nereguli, care ridică semne de întrebare:"(...) Vom cere ca la dosar să fie depuse înregistrările originale de pe telefonul lui Dincă, pe care Parchetul le ține la secret. Există o ordonanță prin care s-au putut intercepta telefoanele de la care Dincă primea mesaje în dimineața reținerii.

De pe un telefon privat, cu terminația 375, s-au trimis nouă mesaje către Dincă. Două sunt trimise înainte de reținerea lui. Telefonul ăsta era al poliției. Am căutat în toate dosarele anexe, conținutul acestor mesaje nu există.", a explicat Carmen Obârșanu, pentru sursa citată.

Comenteaza