Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. Femeia este distrusă de durere: „Nu se va mai naște în lumea asta...”

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. Femeia este distrusă de durere: „Nu se va mai naște în lumea asta...”

 Mădălina Creţan este soția regretatului artist Nosfe. Iată cine este și cum l-a cunoscut pe artist.

 

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția regretatului artist Nosfe, Mădălina Creţan, ce vârsta are, dar și cum l-a cunoscut pe celebrul artist.

Mădălina Creţan, pe numele său întreg, Mădălina Mădălina Creţan are frumoasa vârstă de 35 de ani și este soția regretatului artist de muzică rap, Nosfe.

În timp ce soțul său, Nosfe, era un artist desăvârșit de rap, care își punea tot sufletul în muzica sa, soția lui, Mădălina Creţan, este blogger, dar și actriță. Aceasta, împreună cu soțul său, au fost actori în filmul românesc „Legaţii” (2022), film în care Mădălina Creţan interpretează rolul Carinei, iar Nosfe îl interpreta pe cel al personajului Tudor.

Filmul „Legaţii” prezintă   un grup de oameni care lucrează în domeniul tehnologiei, care pleacă la munte pentru un weekend dedicat corporației. Deși în prima noapte s-au distrat și au petrecut, vor afla că au de făcut o drumeție de 24 de ore, în timp ce sunt legați unul de altul, cu o frânghie.

“Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!” s-a prezentat soţia regretatului Nosfe la o emisiune tv.

Nosfe  a fost unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, cu toate acestea, puține persoane știu cum a început povestea de dragoste dintre acesta și soția sa, Mădălina Creţan, cu care are și o frumoasă fetiță. Chiar artistul a fost cel care a dezvăluit publicului larg, faptul că și-a cunoscut partenera de viață, în timp ce încă se afla într-o relație.

“ Soțul meu este o persoană foarte cerebrală și, din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și... i-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen «Dai pasărea din mână, pe cioara de pe gard». I-a luat vreo 9 luni să se hotărască.”   a povestit soția lui Nosfe.

"Am învățat și că familia mea devine mai puternică pe măsură ce trece timpul! Am învățat că fără soțul meu mi-ar fi fost foarte greu să merg mai departe după toate cele învățate mai sus!" a scris Mădălina Creţan pe blogg-ul ei culinar, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza