Cine era IUBITA SECRETĂ a lui Petrică Mîţu Stoian. Avea de gând vedeta să se recăsătorească?

Cine era IUBITA SECRETĂ a lui Petrică Mîţu Stoian. Avea de gând vedeta să se recăsătorească?
| Foto: ziareonline.ro

A fost descoperită iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. În urmă cu un an, regretatul artist făcea mărturisiri despre viaţa personală.

Iubita secretă a lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul s-a casatorit la 35 ani cu Carmen Mihaela Stoian, iar casnicia lor nu a durat prea mult timp. ”A fost un episod mai dificil din viata mea despre care nu vreau sa vorbesc ca nu intereseaza pe nimeni. M-am dedicat foarte mult carierei artistice si, pe langa asta, cum scrie in Cartea Sfanta: sunt oameni care sunt lasati de Dumnezeu sa fie asa!”, mărturisea artistul.

Cântăreţul de muzică populară nu se mai gândea la recăsătorie, însă mărturisea că este implicat într-o relaţie şi că îi este bine aşa! Extrem de discret cu viaţa personală, Petrică Mîţu Stoian nu a vorbit niciodată despre cea care îi era parteneră de viaţă.

”La recasatorie? Cand? Draga mea, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumatatea vietii dar acel timp a trecut. Imi este foarte bine asa, am o relatie, sunt foarte bine si mi-as dori sa ramana asa. Sa-ti spun o gluma, la o varsta, ce ar insemna sa te recasatoresti si sa vina si ea cu niste figuri, tu cu tabieturile tale si sa nu va potriviti deloc?

Sa incep iar educatia, spala-te pe dinti, vezi ca nu e bine, mergi la frizer ca ti-a crescut parul… Nu! Lucrurile sunt trecute, toate se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor… Ce sa fac, sa iau pe cineva ca sa nu-mi fie urat?”, mărturisea Petrică Mîţu Stoian la Folclorul sub lupă.

Petrică Mîțu Stoian și-a simțit sfârșitul aproape. Mai mulți colegi de breaslă ai artistului confirmă această ipoteză. La înregpstrările care au avut loc cu două zile înainte de decesul său, artistul le-a transmis colegilor că sunt ultimele filmări la care mai participă.

Steliana Sima a primit un mesaj de la el care sună a mesaj de rămas bun. Doru Gușman a mărturisit că, în ultima lună de viață, Petrică Mîțu Stoian se schimbase mult.

„Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la priveghiul regretatului artist.

Petrică Mîțu Stoian era foarte credincios. Acasă își construise un adevărat altar. Fusese de două ori în Israel, unde s-a și botezat.

„Am mers la sărbători importante, la Nașterea Domnului am fost în Bethleem, la iesle. Am fost și de Paște. De două ori am fost în Israel, m-am și botezat. Toate icoanele mele sunt sfințite, aduse din Israel. Mă simt aproape de Dumnezeu, mă simt aproape de tâmpla Lui tot timpul”, mărturisea Petrica Mîțu Stoian într-un interviu realizat cu mai mulți ani în urmă de regretatul Aurelian Preda, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza