Cine e soțul Danei Roba? Bărbatul a mutilat-o cu un ciocan până a băgat-o în spital

Cine e soțul Danei Roba? Bărbatul a mutilat-o cu un ciocan până a băgat-o în spital

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, este cu 14 ani mai mare decât ea și s-au cunoscut într-o biserică penticostală.

Soțul Danei Roba se numește Daniel Balaciu, este cu 14 ani mai mare decât vedeta, după cum chiar ea declara în urmă cu ceva vreme și este arbitru de fotbal categoria 1. De-a lungul carierei sale, Daniel Balaciu a arbitrat meciuri din Liga Județeană Timiș și era considerat un arbitru foarte corect, însa destul de exigent. Ca și Dana Roba, bărbatul era botezat penticostal. 

Dana Roba spunea că soțul o ajută enorm în creșterea celor două fetițe

În interviurile acordate de-a lungul timpului, Dana Roba spunea că soțul ei o ajută enorm și că, în timp ce ea își construia o carieră de succes în make-up, bărbatul era în prenatal și se ocupa de creșterea micuțelor pe care le au împreună.

„Eu acum sunt în Bucureşti pentru un curs de makeup. Voi face un master pentru fetele care vor să se specializeze. Asta este cariera mea. Eu din asta trăiesc. Atât timp cât soţul meu îşi permite să stea în prenatal e foarte ok. Nu cred că l-aş mai lăsa să se întoarcă la lucru. Am încercat şi cu bona, dar nu mi-a mers. Eu nu ştiu dacă am făcut zece sticle de lapte de când am născut, restul numai Daniel face„, a mai spus Dana Roba, potrivit spynews.ro.
 
 
 

Comenteaza