Sorin Bontea nu a mers la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cheful a dezvăluit adevăratul motiv: „N-am avut ce...”

Sorin Bontea nu a mers la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cheful a dezvăluit adevăratul motiv: „N-am avut ce...”
| Foto: ciao.ro

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai, însă de la marele eveniment a lipsit Sorin Bontea, colegul de emisie al Ginei.

Gina Pistol și Smiley s-au retras apoi la un restaurant din Snagov, unde au petrecut până în zorii zilei alături de invitații lor. Ei bine, marele absent al serii a fost chiar Chef Sorin Bontea. Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au participat împreună cu partenerele lor de viață la nunta anului.

În ciuda faptului că inițial nu a dorit să comenteze pe seama acestui subiect, Bontea a oferit totuși o explicație destul de ciudată pentru absența sa de la nunta Ginei Pistol. Fără a oferi prea multe detalii, el a declarat că o problemă personală neașteptată l-a făcut să absenteze de la acest eveniment. În plus, Bontea a subliniat că și-ar fi dorit să fie alături de cele două vedete într-un moment atât important.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea, pentru Fanatik.

Comenteaza