Ce se întâmplă cu Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența acoolului și a drogurilor

Ce se întâmplă cu Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența acoolului și a drogurilor
| Foto: wowbiz.ro

 Ana Morodan a fost în centrul unui scandal de zile mari, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului.

Aceasta s-a ales cu dosar penal și cu permisul de conducere suspendat, dar și cu imaginea clătinată în spațiul public. Au fost voci care au pus-o la zid și nu i-au dat nicio șansă, însă tot la fel de mulți au fost cei care au încurajat-o și i-au dat putere să treacă peste, după cum chiar ea a mărturisit! 

Astfel că vrea să dea înapoi comunității uriașe pe care a strâns-o pe rețele de socializare și a făcut un anunț șa care nimeni nu s-a așteptat! Decizia pe care a luat-o în urmă cu doar câteva ore. 

„In ultimele saptamani am primit cele mai bune lectii de la viata. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, ganduri si vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, cand nu credeam ca e posibil sa ai asa ceva fara legaturi de sange.

Am primit o retea invizibila de oameni care au avut grija de mine, am primit critici sanatoase, sfaturi blande si increderea ca oamenii sunt buni. Pana ma fac bine, decid ce vreau sa fac si adun energie si cap de planuri si constructie buna si frumoasa, va dau si eu ce pot acum: un wall de media sociala.

Astept, va multumesc si ma duc sa mai fac o meditatie pana plec la terapie. Pe jos! #Pusipa, da' m-am intors in viata mea!”, este mesajul transmis de Ana Morodan la ultima fotografie publicată pe rețelele de socializare. 

 

Etichete
Comenteaza