Babi Minune a fost reținut! Adevăratul motiv, o femeie la mijloc: “Am luat foc"

Babi Minune a fost reținut! Adevăratul motiv, o femeie la mijloc: “Am luat foc"
| Foto: spynews.ro.

Babi Minune a fost reținut pentru pentru 24 ore, din cauza unui scandal, în urmă cu câteva zile.
 

Babi Minune spune despre bărbatul cu care a avut un conflict că i-a fost prieten, iar acesta ar fi atentat la partenera manelistului. Cât despre imaginile apărute în presă, artistul mărturisește că nu a intenționat să îi fure telefonul, ba din contră a vrut să îi dovedească acuzațiile pe care i le aduce. A fost vorba despre gelozie!

"A fost o prostie felul în care s-au interpretat lucrurile. Îmi permit să-mi fac un magazin de telefoane, nu aveam de ce să îi fur telefonul. Nu ar trebui să se interpreteze ca tâlhărie, a fost vorba despre o nelămurire. Băiatul pe care l-ați văzut în imagini mi-a fost prieten, stă cu mine pe scară, sora mea are mutație la el.

A fost vorba despre gelozie! El i-a scris partenerei mele, eu când am văzut mesajul, am luat foc. L-am lovit cu cotul din cauza mesajului pe care l-am văzut. Cred că toți am fi luat-o razna dacă un prieten s-ar dat la iubitele noastre.

Nu am vrut să fug cu telefonul lui, el nu era atent la discuție și mă mințea în continuare, am vrut să mă asigur, să văd cu ochii mei. Am văzut mesajul și de aceea l-am lovit.", a declarat Babi minue pentru Spynews.ro

Comenteaza