"Ana Morodan spune totul după mai bine de 4 luni de la accident: „Despre momentul când mă întorceam la...”

"Ana Morodan spune totul după mai bine de 4 luni de la accident: „Despre momentul când mă întorceam la...”

La mai bine de patru luni de la incidentul în care Ana Morodan a fost oprită de Poliția Rutieră, vedeta mărturisește cum a decurs situația.

Cu ocazia acestui indicent neplăcut, Ana Morodan și-a dat seama de problemele cu care se confruntă și, spune ea, dacă nu s-ar fi întâmplat, nu ar fi conștientizat multe dintre lucrurile pe care le are de rezolvat. 

Invitată la podcastul lui Gojira, „Contesa Digitală” a mărturisit că incindentul neplăcut prin care a trecut a reprezentat cea mai mare cumpănă din viața ei, și și-a dat seama că este dependentă de Xanax. 

„Între emisiunea de la televizor, business-urile mele și 16 clienți pe săptămână, dormeam când apucam…în astea trei luni am înțeles cu adevărat că eu chiar nu mai scop, nu-mi mai place ce fac, mi-am pierdut vulnerabilitatea, empatia, sensibilitatea pentru că lumea în care trăiesc eu glamourul este un înveliș ieftin, nu e o lume în care poți să fii sensibil, e o lume foarte superficială.

De câte ori oboseam și de câte ori ignoram burn-out-ul și episoadele depresive și anxietatea, mă întorceam iarăși la Xanax, apoi iarăși îl lăsam, m-am lăsat și 8 luni de zile și iar se întâmpla ceva.

Dacă nu făceam ce-am făcut, nu eram nici eu capabilă să mă opresc, nu știu cum. Bunica mea avea o vorbă că în tot răul e și un bine, dar cred că e bine ce s-a întâmplat pentru că nu mai puteam să fac asta și cred că vreau să fac cu personajul meu public altceva și datorită lucrului care s-a întâmplat mi-am dat seama și ce vreau să fac. Oamenii trec prin viață și îmi place să cred că viața n-a trecut peste mine degeaba și atunci oamenii evoluează. Cred că sunt un om foarte norocos mă bucur foarte mult că nu am accidentat pe nimeni.”, a declarat Ana Morodan în podcastul lui Gojira, potrivit click.ro.

 

Comenteaza