Ana Morodan a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare. Prima eclarație a vedetei: „Nici să mai am...”

Ana Morodan a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare. Prima eclarație a vedetei: „Nici să mai am...”
| Foto: spynews.ro

Ana Morodan a fost condamnată la 1 an și 3 luni de închisoare, după ce a fost prinsă de către polițiștii Capitalei, conducând sub influența unor substanțe interzise.

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Ana Morodan a vorbit despre decizia pe care a luat-o după ce a fost implicată în accidentul din luna martie a acestui an. Influencerul a fost întotdeauna o persoană asumată și e conștientă de faptul că orice alegere greșită are și consecințe.

"Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe. (...) Episodul în care m-am urcat la volan, deși eram pe calmante care îmi afectau capacitatea de a conduce, e important de menționat că acele calmante îți și întunecă judecata.

Așa că, în acel moment, nu am fost efectiv conștientă de ce fac. Îi sunt recunoscătoare universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni și regret nespus acel episod. Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan.", a spus Ana Morodan, scrie unica.ro.

Ana Morodan a dezvăluit ulterior că substanțele găsite în sânge au fost benzodiazepia și alprazolamul, ambele fiind substanțele active din calmantul numit Xanax, fiind și singurul lucru pe care îl luase.

"Substanțele găsite au fost benzodiazepia și alprazolamul, ambele fiind substanțele active din calmantul numit Xanax, fiind și singurul lucru pe care îl luasem. Conform doctorului psihiatru există o diferență între ce numim noi popular droguri, și calmante prescrise pentru un tratament. Însă și aceste calmante, luate fără cap, îți afectează capacitatea de a conduce.", a mai spus Ana Morodan potrivit aceleiași surse menționate anterior, potrivit spynews.ro.

Comenteaza