Dana Roba a cerut intervenția poliției: „Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele”. Care a fost motivul

Dana Roba a cerut intervenția poliției: „Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele”. Care a fost motivul
| Foto: kfetele.ro

După aproximativ o lună petrecută în spital, Dana Roba a reușit să-și vadă fetele care erau la părinții soțului.

Socrii Danei s-au opus atunci când aceasta a dorit să-și aducă fetițele acasă. Ca urmare, vedeta a fost nevoită să solicite ajutorul unui avocat și să implice autoritățile în rezolvarea situației.

În prima parte a lunii, Dana Roba a fost agresată în timpul nopții de către propriul soț, lovind-o nemilos cu un ciocan.

Drept urmare, femeia a fost transportată în stare gravă la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe creier, care a durat mai mult de nouă ore.

Ca urmare a incidentului, vedeta a suferit răni grave la nivelul feței și și-a pierdut mobilitatea mâinilor. După ce a fost agresată de soțul ei și a petrecut aproape o lună în spital, Dana Roba s-a întors acasă și a mers la socrii ei pentru a-și recupera fetițele.

Cu toate acestea, socrii nu au fost de acord să o lase pe vedetă să-și ia copiii, ceea ce a determinat-o să solicite ajutorul unui avocat și intervenția autorităților.

„Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția poliției. Doar după sosirea unui echipaj de poliție, bunicii au acceptat realitatea și au permis fetițelor să plece cu mama lor”, a declarat avocata Laura Brehar, pentru impactpress.ro, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza