Mărturia completă a criminalului de la Grădina Botanică! Cum a făcut totul

Mărturia completă a criminalului de la Grădina Botanică! Cum a făcut totul

Mărturia autorului crimei de la Grădina Botanică a fost făcută publică. Așadar s-a aflat și ce ar fi făcut Melis, înainte să moară.
 

Ies la iveală detalii cutremurătoare legate de cazul care a cutremurat o țară întreagă, respectiv tragedia de la Grădina Botanică din Craiova, unde o adolescentă de 14 ani a fost ucisă cu bestialitate chiar de către un băiat de 17 ani. De asemenea, iubitul fetei, un tânăr de 20 de ani, a fost și el rănit, trezindu-se abia recent din comă.

Acum, însă, s-a aflat că, de fapt, Melis, fata de 14 ani, ar fi încercat să se salveze, căci chiar ea ar fi sunat prima la 112. Date oficiale arată că, la ora 16.03, a fost înregistrat primul apel care anunța masacrul.

Tânăra a cerut ajutorul oamenilor legii, atunci când încă nu fusese înjunghiată, reușind doar să le spună operatorilor 112 că iubitul ei a fost atacat de un tânăr, care avea fața acoperită, conform informațiilor oferite de Acces Direct.

"Am observat, când am făcut prima tură, că în livada cu meri se aflau doi tineri așezați pe un cearceaf. Atunci când am trecut a doua oară pe acolo, băiatul m-a întrebat de ce mă uit la prietena lui și m-a lovit cu pumnul în zona feței, în obrazul stâng, și în abdomen.

Atunci m-am enervat și am scos din rucsac arma și mănușile pe care m-am gândit să le folosesc ca să nu las amprente. În acel moment, tânărul a luat-o la fugă spre cearșeaf, eu am fugit după el, l-am prins din urmă în zona cearșafului și l-am atacat din spate, iar băiatul a căzut cu fața în sus. M-am aplecat apoi asupra lui ca să-l lovesc din nou, atunci victima a încercat să se apere și să îmi ia arma." ,  este mărturia autorului măcelului de la Grădina Botanică, conform sursei amintite anterior, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza