Cum a descris Babs viața intimă alături de Dorian Popa: "Niciodată nu ști dacă..."

Cum a descris Babs viața intimă alături de Dorian Popa: "Niciodată nu ști dacă..."
| Foto: spynews.ro.

Babs, iubita lui Dorian Popa, a vorbit despre viața intimă după vârsta de 40 de ani.

Pe rețelele personale de socializare, Babs a făcut o postare la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iubita lui Dorian Popa a postat o glumă despre viața intimă după vârsta de 40 de ani și a făcut referire și la afecțiunile de care poate suferi un om după această vârstă.

„S*x peste 40 de ani poate fi captivant. Tu niciodată nu ai să știi dacă este un orgasm, un accident vascular celebral sau doar o crampă”, a scris bruneta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

În urmă cu câteva luni, Babs a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei de pe rețelele personale de socializare. Internauții au fost curioși să afle motivul pentru care nu se mai așează atât de mult cu Dorian Popa.

Bruneta le-a oferit un răspuns curioșilor și a mărturisit că nu își dorește să apară excesiv public, mai ales că nu este pasionată de poze.

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a precizat ea atunci pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Comenteaza