Ce i-a făcut Niculina Stoican lui Petrică Măţu Stoian, chiar înainte să moară? S-a aflat totul

Ce i-a făcut Niculina Stoican lui Petrică Măţu Stoian, chiar înainte să moară? S-a aflat totul

Alin Gabriel Matei, “băiatul” de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a vorbit despre relația pe care artistul a avut-o cu Niculina Stoican. 

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian au apărut informații potrivit cărora între cântăreț și Niculina Stoican, directorul Ansamblului Folcloric Maria Tănase, exista o relație rece și că aceștia nu-și mai vorbeau, artistul simțindu-se umilit în mai multe rânduri de cea care, la un moment dat, i-a fost bună prietenă.

La două luni distanță de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei, “băiatul” de suflet al cântărețului, a vorbit despre legătura mentorului său și Niculina Stoican. Tânărul susține că artiștii nu erau, într-adevăr, certați, ci doar avea gânduri diferite cu privire la muzică și, în general, viață, astfel că discuțiile dintre cei doi erau inevitabile.

Alin Gabriel Matei neagă un conflict dur între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican.

“E mult spus că erau certați. În societate, între oameni, există și neînțelegeri, discuții contradictorii. Așa a fost și la ei, nu erau certați, nu știu să fi avut vreodată vreo ceartă, față în față, să își adreseze cuvinte grele. Erau moduri diferite de gândire, de viață, de muzică, de anturaj”, spus Alin Gabriel Matei, potrivit fanatik.ro.

În noiembrie, Doru Gușman a lansat acuze dure la adresa Niculinei Stoican, pe care a acuzat-o că și-a bătut joc de Petrică Mîțu Stoian. Impresarul mai spunea că trupul neînsufleţit al artistului nu trebuia dus, sub nicio formă, la Ansamblul Maria Tănase din Craiova, de unde el a plecat supărat.

“A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe. Şi multe, multe. Şi Petre a zis: Nu mai suport. Nu mai pot. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ‘Nu vreau să o mai văd că o ştiu.

Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea.’ Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţii mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă. Durerea mea este că nu îl lasă acum nici mort, nici mort nu îl lasă în pace. El a spus aşa: şi ştie multă lume: ‘Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase.’ Constantin Enceanu, prietenul lui, ştie. L-a rugat pe Enceanu să-i ia un tablou de acolo, avea un tablou acolo şi el nu s-a mai dus.

Cred că este ultimul lucru pe care Petre şi l-ar fi dorit, să fie dus pe ultimul drum  la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că sora lui Petre m-a ameninţat că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia şi îl înmormântează la Isverna”, declara, la momentul respectiv, Doru Guşman, potrivit cancan.ro.

Comenteaza