Ce face în pat Iulia Vântur. O glumă despre secretele ei erotice a ieșit la iveală

Ce face în pat Iulia Vântur. O glumă despre secretele ei erotice a ieșit la iveală
| Foto: cancan.ro

În anul 2011, povestea de iubire dintre Iulia Vântur și Marius Moga a ajuns la final iar șansele lor de împăcare au fost distruse de către o glumă erotică.

În cadrul unui număr de stand-up, Dan Badea, prezentatorul de la iUmor, s-a gândit să ironizeze felul în care credea el că se manifestă Iulia Vântur în timpul unei partide de amor.

Nu doar ea a fost luată în vizor de către comediant, ci și alte cupluri, dar, fără să-și dea seama, vedeta de la Antena 1 i-a stricat șansa de împăcare a lui Marius Moga.

„Era Iulia Vântur în public și am făcut o glumă cu ea și cu Moga. Mi-am imaginat cum fac dragoste diverse cupluri VIP care aveau meserii diferite. Am întrebat-o înainte dacă pot spune gluma cu ea și mi-a dat acordul. Și am zis: «Îți dai seama când fac ei dragoste și Iulia face „Aaaah!”, Moga, din reflex, zice; „Fals! Nu ești pe ritm!”».

Toată lumea a râs. Pe urmă m-am întâlnit cu Moga în altă parte și mi-a zis: «Băi, eram puțin certați și veneam la ea cu un buchet imens de trandafiri, că știam că e la spectacol. Fix atunci ai zis tu gluma aceea… Am aruncat buchetul și am plecat». Se mai întâmplă și de-astea, dar oamenii inteligenți nu se supără”, povestea Dan Badea, în urmă cu ani buni, potrivit cancan.ro.

Comenteaza