Ce a găsit Dana Roba în telefonul ei, la două luni distanță de la masacru: „A făcut un screen de la biserică, de la...”

Ce a găsit Dana Roba în telefonul ei, la două luni distanță de la masacru: „A făcut un screen de la biserică, de la...”
| Foto: kfetele.ro

Dana Roba a fost la un pas să își piardă viața, după ce Daniel Balaciu a lovit-o de opt ori cu ciocanul în cap.

Operația prin care a trecut a durat aproape 9 ore, iar o minune a făcut ca ea să fie acum în viață și să poată si fie în continuare o mamă pentru fiicele ei.

Vedeta a fost sigură încă de la început că soțul ei a premeditat teribilul eveniment, dar acum totul este clar pentru ea. În urmă cu puțin timp, aceasta a găsit un mesaj pe care bărbatul i l-a trimis cu puțin timp înainte să recurgă violență asupra ei.

Conform spuselor sale, Daniel Balaciu i-ar fi trimis o poză de la o slujbă de pe 4 iunie, iar mai jos apărea mesajul „Te iubesc.

Se pare că acesta voia doar să vadă dacă cea cu care are două fetițe doarme, pentru a fi sigur că planul lui este sub control. 

„A făcut un screen de la biserică, de la transmisia live, unde fusese în data de 4 iunie. Eu nu am văzut acest mesaj până acum câteva zile, pentru că în dimineața de la 5 iunie, a intrat cu ciocanul și mi-a dat foarte multe ciocane în cap, apoi m-a lăsat în baltă de sânge câteva ore. Acest eveniment s-a produs de față cu copiii. Înainte cu 5 ore de macabru, fostul soț a vrut să se asigure că dorm.

Mi-a trimis acest mesaj să vadă dacă răspund sau nu, eu dormeam adânc. A premeditat și s-a asigurat că voi pleca în veșnicii.", a fost mesajul transmis de Dana Roba, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza