Câți copii are artistul Horia Brenciu. Unul dintre aceștia este adoptat

Câți copii are artistul Horia Brenciu. Unul dintre aceștia este adoptat

 Horia Brenciu este un tată și soț împlinit. Artistul se mândrește cu soție minunată și patru copii.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani, iar cei doi au împreună patru copii. Artistul este un tată grijuliu, dar și un familist convins și se simte mai împlinit ca niciodată.

Horia Brenciu are o familie numeroasă, asta pentru că artistul are patru copii, însă doar unul este biologic. Cântărețului îi iubește pe toți în mod egal și ori de câte ori are timp liber îl petrece în compania lor.

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu au împreună un copil, pe Mina, iar soția cântărețului mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, Andreea și Maria, iar băiețelul lor, Toma, este adoptat. Cei doi s-au chinuit timp de trei ani pentru a pune la punct toate actele, asta pentru a-l putea crește pe cel mic.

Alice Dumitrescu a mai fost căsătorită în trecut, iar soția lui Horia Brenciu mai are două fetițe, pe Maria, dar și Andreea. Artistul își împarte iubirea față de cei patru copii și îi îndrăgește pe toți în mod egal.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au adoptat un băiețel, pe Toma, iar acum cel mic are vârsta de opt ani. Artistul a decis să înfieze pe băiețel, asta după ce auzise la niște cunoștințe de familie despre o tânără care voia să avorteze, așa că a făcut toate demersurile necesare.

Horia Brenciu se simte mai împlinit ca niciodată lângă soția lui, Alice Dumitrescu, și lângă cei patru copii. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste timp de 15 ani și au decis să facă marele pas la altar, după opt ani de relație, potrivit spynews.ro.


 

 
 

Comenteaza