Cătălin Zmărăndescu și-a găsit jumătatea la Survivor? Andreea Tonciu l-a dat de gol..sportivul s-a cuplat pe insulă

Cătălin Zmărăndescu și-a găsit jumătatea la Survivor? Andreea Tonciu l-a dat de gol..sportivul s-a cuplat pe insulă
| Foto: ziareonline.ro.

Cătălin Zmărăndescu s-ar fi cuplat cu cineva pe insulă, în noua ediție Survivor România. Declarațiile vin de la Andreea Tonciu, fosta concurentă.

 

În cel mai recent episod Survivor România, Elena Chiriac a avut nevoie de asistența medicului pe bancă, în cadrul probei de comunicare. Ea a acuzat stări de rău după ce a fost învinsă de Ramona Crăciunescu.

Mama luptătoarei de taekwando în vârstă de 19 ani a intrat în legătură directă telefonică în emisiunea ”La Măruță”, aceasta arătându-se extrem de îngrijorată de starea fiicei sale.

“Îmi fac griji când o văd așa.Vreau să-i fie bine”, a spus în direct mama Elenei Chiriac.

Apoi, ea a ținut să explice că nu e de acord cu Andreea Tonciu. Fosta concurentă Survivor a spus că se vede clar că Elena e apropiată de Cătălin Zmărăndescu.

“Nu mi se pare că încalcă vreo lege. Nu e ușor sa pleci din confort. Și chiar nu mi se pare în regulă că fiecare slăbiciune e analizată și interpretată… Nimic din ce face Elena nu mi se pare în neregulă. Dimpotrivă, dă tot ce poate ea în competiția asta! Dacă te încălzești de cineva, gata, toți spun, e clar, sex!”, a argumentat mama Elenei.

Condiții extreme pentru concurenții Survivor

Ce nu se vede dincolo de micul ecran, sunt condițiile extrem de dure în care concurenții sunt nevoiți să trăiască și să să descurce în toată perioada competiției. Iar atunci când vine vorba despre igiena personală, concurenții sunt nevoiți să se descurce fără săpun, șampon sau gel de duș, aceștia spălându-se în Ocean.

În plus, concurenții nu au acces la telefoanele personale, la intrarea în concurs telefoanele acestora fiind luate de către echipa tehnică fiind înapoiate abia la finalul compatiției.

Concurenții dorm sub cerul liber

Nu au haine sau condiții de igienă, și, mai mult decât atât, nici condițiile de dormit nu sunt unele prea bune. ”Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem…”, declara Simona Hapciuc, într-un live făcut anul trecut, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza