Cătălin Zmărăndescu a fost descalificat!? S-au luat la bătaie, iar Daniel Pavel i-a pedepsit instant

Cătălin Zmărăndescu a fost descalificat!? S-au luat la bătaie, iar Daniel Pavel i-a pedepsit instant

Aseară, 1 februarie 2022, a avut loc un scandal în cadrul unui joc pentru recompensă la ”Survivor România”

”Faimoșii” și ”Războinicii” au dus o luptă corp la corp pentru mâncare, însă tensiunile nu au lipsit nici de data asta. Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Duli și Ana Dobrovie au fost protagoniștii unui scandal monstru.

Cei trei concurenți și-au aruncat vorbe grele, iar Cătălin Zmărăndescu a fost la un pas de a răbufnii. Schimbul de replici dintre el și cele două adversare nu a rămas nepedepsit de către moderatorul emisiunii, iar în consiliul de elimnare, Daniel Pavel le-a adus la cunoștință faptul că agresivitatea verbală sau fizică nu este tolerată în competiție. Prin urmare:

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi la joc este total inacceptabil la Survivor. Am analizat imaginile de la joc. Sunt părți ale violenței care nu au legătură cu sportivitatea. Ambele triburi ați fost implicate. Din tribul faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, veți primi următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de către tribul vostru nu va fi și pentru voi”, a spus Daniel Pavel.

Robert Niță a fost eliminat de la ”Survivor România”

Consiliul de luni seară de la ”Survivor România” s-a lăsat cu o eliminare. Robert Niță, Radu Itu și Tj Miles au fost cei trei concurenți propuși spre eliminare. Din păcate, Robert Niță a fost cel care avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Concurentul din echipa Faimoșilor nu a putut intra prea mult pe traseu din cauza unei probleme de sănătate:

„Concurentul pentru care Survivor se termină este cel care a acumulat cele mai puține voturi. Concurentul pentru care Survivor România se oprește acum și aici este Robert Niță”, a transmis Daniel Pavel.

Robert Niță a luat cuvântul și a ținut să transmită câteva gânduri de final:

„Asa cum am spus si mai devreme, lăsand la o parte discuțiile care au fost, încetase sa mai fie pentru mine o competiție sportivă, pentru că mă durea jumătăte de corp, dar asta a fost și o modalitate de a-mi testa limitele, am tras învățămintele din tot ce s-a întamplat.

Mă bucur ca am facut parte din echipa Faimoșilor și sper că lucrurile să se regleze în cadrul echipei și să găsească liniștea necesară pentru a fi mai competitori și câștigători”, a transmis Robert Niță înainte de a părăsi competiția, potrivit cancan.ro.

Comenteaza