Cătălin Zmărăndescu s-a cuplat cu Natalia la Survivor România?! CRBL i-a prins în fapt

Cătălin Zmărăndescu s-a cuplat cu Natalia la Survivor România?! CRBL i-a prins în fapt
| Foto: cancan.ro

CRBL a dezvăluit, în timp ce se afla în exil, că i s-a părut ciudată apropierea dintre Natalia Duminică și Cătălin Zmărăndescu.

Dacă recent, Alexandru Nedelcu o făcea pe Laura Giurcanu ”gură de capră”, acum a venit rândul lui CRBL să ”dea din casă”.  În exil, artistul a mărturisit că i s-a părut ciudat că Natalia Duminică s-a apropiat de Cătălin Zmărăndescu.

”Asta este izolarea, așa au vrut colegii noștri simpatici, mai special, colega mea. Nu o vad pe Natalia atât de malefică încât să mă nominalizeze pe mine la acest exil, doar ca să intre în grațiile echipei lui Cătălin cu care ea a avut câteva beef-uri (n.r. neînțelegeri), de unde ea a fost înlăturată. 

Pentru că, atunci când am plecat de acolo, l-am văzut pe Cătălin cum o ținea de gât pe Natalia, fapt care mi-a dat de gândit. Oricum, sincer nu mă interesează deocamdată, pentru că cine sapă groapa altuia, va cădea singur în ea. E simplu”, a declarat CRBL.

Premieră absolută în Republica Dominicană, la Survivor România 2022. Duminică, 20 februarie, la finalul episodului 17, doi concurenți au fost exilați. CRBL și Relu Păunescu vor depinde, astfel, de mâncarea trimisă de colegi. Cei doi vor fi depinde de echipele din care fac parte.

„O decizie puerilă, o decizie nonsens doar pentru că singura justificare e că, vezi Doamne, Otilia nu rezistă. Ce legătură are una cu alta? Atenție că avem jocuri de jucat, puncte de luat, imunitatea, vedeți ce echipă rămâne…

Mai subtil de atât ce să-i spun Nataliei să fie atentă. N-ai cum, Natalia, să-ți pese mai mult de binele Otiliei decât de echipa ta. Care trebuie să-ți aducă mâncare și puncte și să nu ne mai nominalizăm.”, a spuns CRBL, imediat după ce a fost nominalizat.

Ajunși împreună pe Insula Exilului, CRBL și Relu Penescu trebuie să învețe să trăiască împreună pentru câteva zile, potrivit cancan.ro.

Comenteaza