Revenire controversată la Survivor România! Imediat după ce a fost eliminat, s-a întors....

Revenire controversată la Survivor România! Imediat după ce a fost eliminat, s-a întors....

Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiţia Survivor România în urmă cu câteva săptămâni.

Luptătorul a fost unul dintre cei mai vocali concurenţi de la Survivor România, însă după ce a plecat, locul său a fost luat de Elena Chiriac. Tânăra a făcut multe declaraţii la adresa colegilor care i-au deranjat pe cei din jur. Iată ce părere are sportivul despre situaţia din tabăra Faimoşilor.

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat recent la la Survivor ExtraShow, acolo unde a vorbit despre foştii săi colegi.

Elena Chiriac a fost aspru criticată de ambele echipe pentru comportamentul său. În ultimele zile aceasta s-a legat de majoritatea concurenţilor în special de Marian Drăgulescu şi Tj Miles.

Cătălin Zmărăndescu este de părere că Elena ar fi fost infleunţată de Laura Giurcanu, iar din acest motiv are un astfel de comportament.

„S-a schimbat foarte tare Elena, deși cred că este același copil bun pe care l-am cunoscut. Faptul că vociferează este una.

Nu știu câtă dreptate are în ceea ce spune. Vizavi de TJ și Marian este normal să aibă aceste ieșiri. Am văzut și eu clasamentul celor care aduc puncte. Din păcate, cam toți sunt după locul 10, în afară de CRBL care mai aduce puncte.

Prietenia din camp e prietenia din camp. Ce se întâmplă pe traseu trebuie să fie benefic echipei. Echipa asta nu funcționează în niciun fel.

Nu funcționează nici dacă sunt împinși de la spate. Roata se învârte și fiecare primește ceea ce merită. Elena a fost manipulată de Laura”, a spus Cătălin Zmărăndescu pe Voyo, la emisiunea lui Zanni.

Nici despre cei doi foşti colegi ai săi, sportivul nu a avut prea multe cuvinte de laudă.

„TJ a făcut multe greșeli. El nu înțelege expresiile românești. E foarte individualist. S-a sucit dintr-o barcă în alta și asta și din cauza Laurei”, a mai spus fostul luptător, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza