Ce va face Cătălin Zmărăndescu cu banii de la Survivor România 2022. Fiul său l-a dat de gol ”Poate își va plăti datoriile”

Ce va face Cătălin Zmărăndescu cu banii de la Survivor România 2022. Fiul său l-a dat de gol ”Poate își va plăti datoriile”

Relația dintre Cătălin și fiul său, Mihai Zmărăndescu, s-a stricat și din cauza unor probleme financiare.

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a explicat, pentru FANATIK, că, orice s-ar întâmpla, va refuza să mai aibă vreo conversație cu tatăl său, ultimul dintre Faimoșii eliminați de la Survivor România 2022 și că singurul lui pe care îl mai dorește este să își primească banii înapoi, datoriile pe care le-ar avea luptătorul față de tânăr fiind de 1.500 de euro.

Relația dintre Cătălin și Mihai Zmărăndescu s-a stricat și din cauza unor chestiuni financiare lăsate nerezolvate. ”Nu o să mai văd niciodată ce are el să îmi dea și are să îmi dea sume serioase. Sunt două feluri de datorii.

Datorii făcute de Cătălin, direct, la mine, când i-am dat bani în mână și datorii pe care le are, dar pe care nu recunoaște că le are. Bani pe care i i-am dat în mână sunt 1.500 de euro. Bani pe care i-am dat eu, lui.

Apoi, în 10 meciuri cu el am câștigat, în medie, cam 800 de lire (circa 1000 de euro, n.red.) pe fiecare luptă. În primul meci fără el, în 2018, am făcut 3000 de euro. Înțelegeți? Acum, că el nu mi-a dat ce trebuia… E foarte ciudată diferența de bani, cred eu”, spunea, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu.

Iar acum, cu Cătălin Zmărăndescu întors de la Survivor România 2022, după mai bine de două luni petrecute în tabăra Faimoșilor, Mihai așteaptă să fie căutat de tatăl său măcar pentru a-i fi achitate datoriile.

”Acum s-a întors cu niște bani de la Survivor România. Poate își va plăti datoriile pe care le are față de mine. Alea pe care le are faptic, de la banii pe care i i-am dat eu în mână, nu și celelalte, că sigur se face că nu înțelege despre ce e vorba”, ne-a mai spus Mihai Zmărăndescu.

Trebuie precizat că informațiile cu privire la onorariul primit de Cătălin Zmărăndescu vorbesc despre o sumă de 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor, ceea ce duce la încasări totale făcute de Faimos în jurul a 50.000 de euro.

La o săptămână după momentul eliminării lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022, Mihai, fiul acestuia, ne-a dezvăluit că, până acum, nu a avut nicio conversație cu Faimosul chiar dacă, deja, tatăl său s-a întors în țară.

Și, chiar dacă a ajuns în România, Zmărăndescu nu l-a contactat nici pe Mihai, fiul său din prima căsătorie, pentru a avea discuția pe care, cu ceva timp în urmă și-o mai dorea tânărul, motiv pentru care, acum, tânărul ne-a mărturisit că nu se mai poate pune problema unei discuții civilizate tată – fiu.

”Nu mai vreau să aud de el! Ce să ne spunem? Că în afară de a întoarce vorbele ca să îi fie lui bine nu aș auzi oricum. Ce să îmi explice? De ce nu a fost lângă mine atunci când aveam nevoie? Că a uitat că are și alți copii?”, n-a spus, vizibil revoltat, Mihai despre tatăl său, Cătălin Zmărăndescu.

De-a lungul timpului, recunoaște Mihai Zmărăndescu, era dispus să se împace cu tatăl său. Apoi, zicea el, mai era dispus să îl ajute, dacă ar fi avut nevoie vreodată. Acum însă, toate aceste lucruri s-au schimbat. ”Spuneam, în urmă cu ceva vreme, că l-aș ajuta dacă ar fi avut nevoie. M-am răzgândit. Nu aș mai face nimic pentru el. Ce, el a făcut ceva pentru mine? (…)

Dacă ar veni la mine, la podcast, așa cum voiam înainte, îl și văd cum va încerca să răsucească totul în favoarea lui. Că se pricepe să facă asta…”, a mai spus, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu despre tatăl său, Cătălin.

În altă ordine de idei, atât Mihai, cât și Cătălin Zmărăndescu au tatuaje cu figura celuilalt. Faimosul pe piept, cu Mihai, iar fiul său, pe mână, cu fostul concurent de la Survivor România 2022. ”Nu cred că mai contează pentru el că mă vede tatuat acolo când se uită în oglindă.

Probabil că a ajuns la vârsta la care nu își mai scoate tatuajele făcute. Sau, pur și simplu a ajuns ca mine, să ignore că există un asemenea tatuaj, să nu îl mai vadă deloc”, ne-a mai spus Mihai Zmărăndescu.

Comenteaza