Momente dramatice în Casa Iubirii! De ce a fost descalificată Nona?!

Momente dramatice în Casa Iubirii! De ce a fost descalificată Nona?!
| Foto: stirilekanald.ro

Nona, de la Casa Iubirii a fost descalificată. Andreea Mantea susține că au fost încălcate regulile contractuale.

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de momente tensionate și de mult suspans, deoarece Andreea Mantea i-a anunțat că unul dintre ei va fi descalificat pentru că a încălcat clauzele contractuale, iar din punct de vedere moral nu mai este compatibil cu formatul emisiunii.

Verdictul misterios a fost așteptat cu mari emoții și suspans de toată lumea, însă cei mai afectați de întreagă situație au fost Patrick și Nona, care au bănuit de la început ce anume se va petrece.

După câteva momente de suspans și emoții uriașe, Andreea Mantea a anunțat că cea care va fi descalificată este Nona, care a izbucnit în lacrimi la scurtă vreme de la aflarea anunțului deoarece l-a văzut pe iubitul ei dărâmat de durere că va fi nevoit să rămână singur în cadrul show-ului, potrivit stirilekanald.ro.

Andreea Mantea: Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare! Pentru că au fost încălcate clauzele contractuale! Moral și că imagine, noi, Casa iubirii, nu ne mai potrivim cu unul dintre voi! Eu nu o să dezvolt și aș vrea să nu dezvoltați nici voi! Dar din păcate a sosit momentul să fac acest lucru: concurentul descalificat este Nona!

Comenteaza