S-a aflat adevărul. Cine s-ar fi dat la Zmărăndescu la Survivor: „Nu mi-am dat seama dacă...”

S-a aflat adevărul. Cine s-ar fi dat la Zmărăndescu la Survivor: „Nu mi-am dat seama dacă...”

Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția „Survivor România” pe 22 martie 2022.

 

Fostul luptător a făcut dezvăluiri inedite despre unele întâmplări mai puțin cunoscute petrecute la Survivor, în special în echipa „Faimoșilor”. Măruță l-a întrebat pe Zmărăndescu dacă au existat relații intime între concurenți, dar și dacă a primit avansuri din partea cuiva.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali recunoaște, în glumă, că a fost ținta unor priviri curioase ale lui Emil Rengle.

„La un moment dat, a fost o discuție: Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Au fost acuzați de chestia asta. Vă spun clar: n-aveau cum să facă lucrul ăsta pentru că erau în cort cu mine. Marian Drăgulescu geme în somn”. 

Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui Emil Rengle. A început așa: «Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit. Mă uit la tine dimineața, când te speli» Emil e un tip care nu știi dacă glumește sau vorbește serios”, a mărturisit fostul luptător, în timpul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.  

Cătălin Zmărăndescu a plecat din România având 114 kilograme. La Survivor, fostul luptător a slăbit enorm: „Nu știu dacă mai am 90”.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat în Consiliul de pe 22 martie din competiția Survivor România 2022, la două luni și jumătate de la prima probă. Perioada sa petrecută în Republica Dominicană a avut un impact uriaș asupra fizicului acestuia.

Fostul luptător de MMA a slăbit enorm de la plecarea în Dominicană și momentul în care a fost eliminat, chiar el dezvăluind în timpul concursului de scăderea sa foarte mare în greutate.

„Când am plecat de acasă credeam că totul este o joacă. Am plecat cu 114 kilograme și acum nu știu dacă mai am 90. E chiar greu și vă spune un om care știe ce este greul!”, spunea Zmărăndescu în consiliul din 6 martie, potrivit gsp.ro.

Comenteaza