Cătălin Cazacu suferă după Ramona Olaru. Bărbatul a izbucnit în lacrimi, în direct: „Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră”

Cătălin Cazacu suferă după Ramona Olaru. Bărbatul a izbucnit în lacrimi, în direct: „Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au spus adio după o relație lungă, care ajunsese și la o logodnă.

Cătălin Cazacu este unul dintre cei trei moderatori ai emisiunii de dimineață de la Antena Stars. În cadrul emisiei de astăzi, motociclistul a fost surprins în lacrimi chiar de către colegii săi.

În cadrul emisiei "Showbiz Report" de astăzi, emisiune difuzată la Antena Stars, Cătălin Cazacu a fost surpins în lacrimi.

Și, pentru că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, din cauza certurilor pe care le are cu Ramona Olaru, celebra asistentă a show-lui matinal de la Antena 1, "Neatza cu Răzvan și Dani", putem crede că supărarea lui Catalin Cazacu se datorează acestui motiv.

Toate acestea, din simplul fapt pentru care relația lor este una destul de tumultoasă, având în vedere că nu sunt la prima despărțire. Chiar și cei doi și-au mai spus "ADIO", însă mereu s-au întors unul în brațele celuilalt.

"Nu mă deranjează că în lacrimi sunt, asta am spus, nu mă deranjează "marele crai", dar de Dorobanți, nu am fost niciodată în Dorobanți. Eu de când m-am mutat în București nu am prins Decebal și nici Dorobanți.", a declarat Catalin Cazacu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Așadar, Cătălin Cazacu a precizat că este foarte supărat, după ce telefonul lui s-a închis automat și nu a mai dat vreun semn de funcționare. Mai mult decât atât, el a spus că a încercat toate încărcătoarele din redacție, însă totul a fost în zadar.

"Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră, dar dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici. Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul, în sufletul meu sunt terminat.", a mai spus preezentatorul de la Antena Stars, în emisiune, potrivit spynews.ro.

Comenteaza