Cătălin Cazacu, adevărul despre despărţirea de Ramona Olaru: 'Motivul este că eşti prost'

Cătălin Cazacu, adevărul despre despărţirea de Ramona Olaru: 'Motivul este că eşti prost'
| Foto: cancan.ro

Cătălin Cazacu a  reacționat pe Instagram, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu cu Ramona Olaru.

Din nou, a evitat să explice cum stau, de fapt, lucrurile între el și asistenta de la “Neața cu Răzvan și Dani”.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și chiar au eliminat pozele în care apăreau împreună, ceea ce confirmă, în mare parte, că legătura amoroasă dintre ei a luat sfârșit. Motociclistul a simțit că este cazul să scrie un mesaj pe rețelele sociale, însă și de această dată a fost extrem de misterios.

“Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit… Eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta… între timp. Uneori, în viață, totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost… un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut… lesson learned (n.r. lecție învățată)”, este mesajul postat de Cătălin Cazacu pe Instagram.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru ar fi pus punct relației după ce au fost împreună în vacanță, de sărbători, în Zanzibar.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt prieteni din 2018, dar au început să formeze un cuplu din toamna anului trecut. Ulterior, prezentatorul TV a mărturisit că are în plan să-și întemeieze o familie cu asistenta emisiunii matinale de la Antena 1.

“Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, a declarat Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza