Cătălin Cazacu a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru?! Cu cine a fost surprins la câteva zile după despărțire

Cătălin Cazacu a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru?! Cu cine a fost surprins la câteva zile după despărțire
| Foto: spynews.ro.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, și-au spus ”adio”, din nou. 

După despărțire, sportivul a preferat să iasă la film, pentru a-și vindeca rănile. Nici Ramona Olaru nu s-a lăsat mai prejos. Iată cine l-a însoțit pe Cătălin Cazacu la cinema!

S-au dus vremurile în care Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se uitau împreună la filme în sufragerie, așa că sportivul a fost nevoit să meargă de data aceasta la cinema, dar nu cu asistenta TV.

Altcineva i-a ținut companie lui Cătălin Cazacu și a încercat să îi ”panseze” rănile. Este vorba despre unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Cu toate acestea, sportivul nu s-a arătat prea entuziasmat de filmul pe care tocmai în vizionase.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Cătălin Cazacu este foarte activ pe rețelele de socializare și a împărtășit cu fanii părerea lui sinceră despre film. Bineînțeles, Ramona Olaru a lipsit cu desăvârșire din peisaj.

Acum ceva vreme, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru vorbeau cât se poate de entuziasmați despre nuntă, despre copii, însă se pare că lucrurile nu au fost atât de roz între cei doi, așa cum se putea observa pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus ”adio” din nou și se pare că fiecare încearcă să depășească momentul cum știe și cum poate mai bine. Până acum, Cătălin Cazacu petrecea de mama focului în cluburi.

De data aceasta, sportivul s-a lăsat scos la un film de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, potrivit spynews.ro.

 


  

Comenteaza